4.12.14

Свински сърца с гъби и качамаk/Corazones de cerdo con setas y papilla de maiz



Колко качамак да сварите и колко езици да закупите решавате Вие според членовете на семейството си!Затова и не съм Ви написала количества и дози,а само идеята!
  Всеки знае да приготвя качамак,а ако не то има описание на всяка опаковка!
  Езиците се сваряват,измиват и нарязват на дебели шайби.Аз този път по изключение и за проба съм ги нарязала на пръчици.
  Панират се в брашно,яйце и галета.Аз добавям 1с.л.олио в разбитите яйца и така се панират отлично!
  Отделно си приготвяме сос бешамел с гъби!Гъстичък!
  И това е,подреждаме и сервираме топличко!
  Удоволствието е от съчетаването на пухкав качамак,хрупкав паниран език и аромат на гъби!
  Приятен апетит на всички!
 
 




Няма коментари: